Over mij

Meer over mij

Vanaf heden, 2023 is de salon in Almere te Noorderplassen in een nieuw jasje heropent. De mooie make-up lijn van LOOkX is sindsdien hier een nieuw pareltje van de salon. Vol trots en in alle dankbaarheid kan ik mijn passie, mijn kennis en ervaringen van 20 jaar schoonheidsspecialiste, visagiste met jullie delen.

Als 16-jarig meisje ben ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste en visagiste gaan volgen. In 3 jaar tijd heb ik mijn opleiding afgerond, veel kennis op vele vlakken mogen opdoen en veel praktijkervaring. Ondertussen was ik al gestart met salonwerkzaamheden aan huis. Na de 1-jarige opleiding Filiaalleider Parfumerie te hebben afgerond ben ik bij DA Drogisterij Wermink in Oldebroek gaan werken, hier heb ik de opleiding tot Drogist gedaan. 8 jaar heb ik hier met alle plezier hier mogen werken en veel kennis opgedaan op vele vlakken, naast mijn werk in de salon bij Huidverzorging Mariska. Na het werken bij de DA  heb ik nog 5 jaar bij Drogisterij de Beauterie gewerkt totdat onze oudste zoon geboren is. Met de werkzaamheden in de drogisterij ben ik toen gestopt en heb me volledig gegeven voor de salon. In 2017 werd er een tweede salon geopend in Almere, aan huis.

In al die jaren heb ik vele mooie cursussen en trainingen mogen volgen. Zowel als schoonheidsspecialiste en visagiste maar ook veel cursussen vanuit de drogisterij op het gebied van geneesmiddelen, homeopathie, voedingssupplementen, cosmetica, parfum en make-up merken. Een breed assortiment aan kennis zou je wel kunnen zeggen, waar ik graag iedereen mee help.

In de omgeving Elburg staat Huidverzorging Mariska veelal bekend om de fijne en gemoedelijke sfeer, rustgevende gezichtsbehandelingen en gezelligheid.  Ook de visagie en bruidsvisagie van Huidverzorging  Mariska staat hoog aangeschreven in de omgeving. Veel bruidsvisagie en andere  visagie opdrachten zijn er de afgelopen 15 jaar voorbij gekomen. Zoals o.a. voor schaatsploeg Team Liga met Marianne Timmer en Giannie Romme, dat later Team Continu werd mocht Huidverzorging Mariska de vaste visagiste zijn totdat het team stopte.

Met veel liefde en passie doe ik mijn werk, graag deel ik mijn kennis en 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. Ik vind het leuk om kennis met jou te maken! Tot snel in de salon.

Lieve groet,

Mariska Bisschop