Bruidsvisagie

Gefeliciteerd!

Je gaat trouwen en natuurlijk wil je er op je mooist uit zien.
Huidverzorging Mariska helpt je graag met een prachtige make-up en een stralende huid.

Zo gaan we je samen tot de mooiste bruid maken.

Na onze eerste contacten zal ik vragen om een soort collage of moodboard te maken van kleuren en of make-up en deze met mij te delen zodat ik alvast wat ideeën kan uitwerken voor de proefsessie.

De voorpret begint zo’n 2 weken voor de grote dag. We zullen dan de proefmake-up gaan doen. Tijdens deze sessie nemen we je wensen, eigen stijl, trouwjurk, bruidsboeket en eventueel thema van de bruiloft door. Naar aanleiding van dit gesprek en de toegestuurd collage/moodboard vertalen wij dit alles naar de voor jou perfecte make-up. In overleg kunnen we met wimper strips of wimperstukjes werken om de romantische oogopslag te optimaliseren.

Waarom de proefmake-up 2 weken van tevoren, waarom niet eerder?

Vaak wordt er voor de bruiloft een zonnebankkuur gedaan, hierdoor krijgt de huid een tintje, bij de een wat meer dan bij de ander. Door de proefmake-up 2 weken vooraf te doen kan de juiste tint foundation goed worden bepaald. Het advies is om de laatste week voor het trouwen de zonnebank te vermijden zodat de huid goed tot rust kan komen en zal stralen op jullie dag. In combinatie met een ontspannende gezichtsbehandeling bij Huidverzorging Mariska ben je helemaal klaar voor de grote dag.

De dag zelf

De trouwdag zelf kom je naar de salon van Huidverzorging Mariska te Noorderplassen waar je in alle rust van de mooiste bruidsmake-up wordt voorzien. Een fijne rustige en ontspannende start van jullie mooiste dag. Je krijg je een leen make-up tasje mee om de make-up eventueel zelf bij te kunnen werken gedurende de dag mocht dit nodig zijn.

Wie weet zien we elkaar snel op jullie mooiste dag!