Fruitzuurpeeling

Vernieuwen van de huid

Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het zogenaamde glycolzuur, een reeks organische fruitzuren, stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op problemen als acné, slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken. Het verbetert ook de vochtbalans van de huid.

Ester C programma

Het Ester C programma bestaat uit 3 verschillende peelings op basis van Vitamine C en is inzetbaar bij:

  • (Acné) littekens
  • Anti-aging
  • Fijne lijntjes
  • Hyperpigmentatie/ pigmentvlekken
  • Gevoelige huid
  • Onzuivere/vette huid
  • Grove poriën
  • Droge huid
  • Gekleurde huid

De 3 verschillende soorten peelings:

15% MANDELIC ACID - ANTI AGING, DONKERE HUID EN GEVOELIGE HUID

Vervaardigt uit abrikozen pitten, stimuleert nieuwe huidcellen tot aanmaak van collageen. Verwijdert effectief dode huidcellen, verbetert de opnamecapaciteit van de huid en vermindert pigmentvlekken. De huid ziet er weer fris en gezond uit en voelt bovendien stevig en glad aan.

 

MANDELIC & SALICYLIC - HYPERPIGMENTATIE EN ACNÉHUID

Deze peeling is gecombineerd met 13% amandelzuur en 2 % salicylzuur en met name geschikt voor de hyperpigmentatie en voor de acnéhuid. Het amandelzuur verbetert de stofwisseling tussen de huidlagen en het weefselproces in de huid. Salicylzuur komt onder andere voor in Pompoen en maakt de hoornlaag van de huid zacht, het verwijdert dode huidcellen en de huid wordt egaler.

 

COCKTAIL MANDELIC PEEL - ALLE HUIDTYPEN

Deze peeling bevat een combinatie van amandelzuur en alfa Hydroxy acid. Deze wordt gewonnen uit pompoenzaden. Het bevordert de structuur en werking van de huid. Stimuleert de stofwisseling tussen de huidlagen en stimuleert het weefselvernieuwingsproces.

De behandeling bestaat uit:

1: Cleansing Gel + Vitamine C
Milde reinigingsgel op basis van Dode Zeemineralen,hyaluronzuur en natuurlijke antioxidant-extracten van o.a papaja, camu camu fruit, granaatappel, tomaat, koffiebes, vanille, vitamine C en groene thee in de strijd tegen een vroegtijdige huidveroudering. 

2: Daily Rice Exfoliator
Een fijn poeder, gecombineerd met microdeeltjes rijst en graankorrels. Bevat vitamine C-derivaten, deze staan bekend om hun werking tegen vrije radicalen. 

3: De Fruitzuurpeeling
Deze worden aangepast aan de te behandelende huid. Wanneer de fruitzuurpeeling aangebracht wordt zal dit branderig en jeukend aanvoelen. De huid zal rood worden. Na enkele minuten wordt dit geneutraliseerd met water. 

4: Neutralizer - Glycopure neutralizer
De neutralizer stopt de actieve werking van de Acids in de peeling, verandert deze in hydratants en brengt de PH-waarde van de huid weer in balans. 

5: Restoration mask met massage van de hoofdhuid
Ester C Restoration Mask combineert vitamine C met amandelzuur, werkt huid verbeterend, vernieuwend en reparerend. Amandelzuur verhoogt de activiteit van de vitamine. De gecombineerde formulering is geschikt voor alle huidtypen en werkt anti-aging. 

6: Day Moisturizer SPF 20
Het is noodzakelijk om een goede bescherming te gebruiken na een peeling. De Ester C Day Moisturizer SPF 20 beschermt tegen UVA - UVB-straling en vrije radicalen. Geconcentreerd amandelzuur met vitamine C, allantoïne en Aloë Vera verbeteren en herstellen de huid.

Opmerkingen

De fruitzuurbehandeling kan los geboekt worden voor € 62,50 maar voor een optimaal effect word deze behandeling in kuurverband geadviseerd van 3 keer met 10-14 dagen tussen elke behandeling voor € 167,50,-

In de zomermaanden kan deze behandeling niet toegepast worden. Zo ook niet tijdens zwangerschap, koortslip, allergie asprines (salicylzuur), gebruik roaccutane, en bij een beschadigde open huid of eczeem. Ga niet zonnebaden na de behandeling en bescherm de huid goed met minstens SPF 30. Het kan soms gebeuren door de opschuiving van nieuwe huidcellen dat de huid lichtjes gaat schilferen na een paar dagen, wat bijna niet zichtbaar is.