Gefeliciteerd!

Je gaat trouwen en natuurlijk wil je er op je mooist uit zien.
Huidverzorging Mariska helpt je graag met een prachtige make-up en een stralende huid.

Zo gaan we je samen tot de mooiste bruid maken.

De voorpret begint zo’n 2 weken voor de grote dag. We zullen dan de proefmake-up gaan doen. Tijdens deze sessie nemen we je wensen, eigen stijl, trouwjurk, bruidsboeket en eventueel thema van de bruiloft door. Naar aanleiding van dit gesprek vertalen wij dit alles naar de voor jou perfecte make-up. In overleg kunnen we met wimperstrips of wimperstukjes werken om de romantische oogopslag te optimaliseren.

Waarom de proefmake-up 2 weken van te voren, waarom niet eerder?

Vaak wordt er voor de bruiloft een zonnebankkuur gedaan, hierdoor krijgt de huid een tintje, bij de een wat meer dan bij de ander. Door de proefmake-up 2 weken vooraf te doen kan de juiste tint foundation goed worden bepaald. Het advies is om de laatste week voor het trouwen de zonnebank te vermijden zodat de huid goed tot rust kan komen en zal stralen op jullie dag. In combinatie met het epileren van de wenkbrauwen en/of een ontspannende gezichtsbehandeling ben je helemaal klaar voor de grote dag.

De dag zelf

Deze dag kom ik in overleg aan huis of op locatie om je van de mooiste bruidsmake-up te voorzien. Indien tijdig aangegeven is het mogelijk om deze ochtend meer familieleden, vrienden of gasten op te laten maken. Deze dag krijg je een make-up tasje mee om de make-up eventueel zelf bij te kunnen werken. In overleg is het ook mogelijk om een touch up bij te boeken. Na het eten kom ik dan naar de locatie toe om de make-up bij te werken of extra aan te zetten voor het feest.

bruidsvisagie  bruidsvisagie  bruidsvisagie  bruidsvisagie 

bruidsvisagie  bruidsvisagie  bruidsvisagie  bruidsvisagie 
Klik voor vergroting op een foto

 

Bruidsarrangement 1

1
Bruidsmake-up inclusief proefmake-up.

€ 110,-

Bruidsarrangement 2

2
Bruidsmake-up, proefmake-up en epileren.

€ 120,-

Bruidsarrangement 3

3
Bruidsmake-up, proefmake-up en een complete gezichtsbehandeling.

€ 150,-

De prijzen zijn exclusief reiskostenvergoeding. Binnen een straal van 5km vanuit Almere worden geen reiskosten in rekening gebracht.