Producten

*
Mineral Skin Cosmetics


Exclusieve huidverzorging met respect voor de natuur.

Dit geavanceerde huidverzorgingsmerk is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke technologieën in perfecte synergie en met respect voor de natuur. Zo zijn alle producten dierproefvrij. Waardevolle ingrediënten uit de Dode Zee, natuurlijke plantenextracten, aromatische oliën en de meest nieuwe werkstoffen uit de Zwitserse biotechnologie creëren, naast een gezonde, stralende en langdurig jeugdige huid, tevens een gevoel van welness en totale well-being!

*
Xminerals


De producten van deze huidverzorgingslijn zijn effectief in de strijd tegen huidveroudering en helpen de natuurlijke barrièrefunctie en daarmee de weerstand van de huid te versterken. De producten bestaan uit synergetische producten op basis van Dode Zee mineralen welke zijn gecombineerd en verrijkt met natuurlijke, aromatische plantenextracten. Ze bevatten tevens anti-aging werkstoffen, waaronder peptiden, super fruits (o.a granaatappel) hoogwaardige antioxidanten, hyaluronzuur en essentiële aminozuren. Effectieve anti-aging formules voor een opvallend jeugdige huid.

*
De elements face


Een intensieve verzorgingslijn, verrijkt met ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid optimaal beschermd, gevoed en gehydrateerd wordt.

Natuurlijke Dode Zee mineralen en het algenextract Polymarine voorzien de huid van essentiële vitaminen en mineralen. Mineraalrijk Dode Zeewater, natuurlijke ontstekingsremmers, hyaluronzuur, bernagie olie beschermen de natuurlijke vochthuishouding van de huid en vertragen het verouderingsproces.